Frisprog.dk Følg Forfatteren

Mandag 26. juli 2021 kl. 02:17


Bogland.dk

E-bøger Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Aina køber en seng

Novelle © Ambjørn Happy

Jeg bor på 3. sal i en lille gade på Nørrebro. Alene efter Sarah flyttede søndag formiddag. Hendes bror Morten, og hendes bedste ven Kasper, tømte lejligheden på en time.

"Jeg vil ikke snakke med dig mere", havde hun sagt med to potteplanter i favnen.

"Du har forspildt dine chancer", tilføjede hun, kantede sig udenom mig og fortsatte ned ad trapperne.

Da jeg kom ind i lejligheden var de næsten blevet færdige med at pille ådslet for de gode stykker kød. Der hvor sofaen havde stået var der kun nullermænd og en plakat med en hest på, pludselig huskede jeg den sommeraften hvor den var blevet raget af væggen og faldt ned. Bogreolen kunne anes som en skygge på væggen. Inde i soveværelset var både sengen og skrivebordet væk. Vores skab var revet åbent, mit tøj lå i bunden af det.

"Ja, sådan går det", sagde Morten tørt.

Jeg vendte mig om og fik øjenkontakt med ham. "Hvad sker der?"

"Spørg Sarah", sagde han - greb fat i gardinstængerne med den ene hånd og tog de sammenfoldede gardiner op i favnen med den anden. Så kiggede han sig om i stuen. Der stod en messingfigur i vindueskarmen, den som jeg gav hende til jul. En smilende Buddha.

"Der er ikke mere", sagde han, vendte sig om og gik ud af lejligheden.

Jeg smækkede døren efter ham. Hun kunne godt have taget nullermændene med sig, synes jeg.

Dagen efter, jeg havde sovet på de nøgne gulvbrædder med en slidt sovepose over mig, bestemte jeg mig for at gå ned til havnen og kaste mig ud foran den første den bedste turistbåd. Min verden var faldet sammen. Den indvendige. Fordi jeg huskede mine fejltrin, og det gjorde mig flov og skamfuld. Jeg havde bedraget min smukke Sarah. Med hendes bedste veninde. Kvinder tager den slags meget tungt. Det gør jeg ikke. Men skammen over mit sidespring var som en elefant der griber fat i et af stilladsets jernben, den ruskede så hårdt i min selvværdsfølelse at det hele styrtede til jorden i et brag af hårde brædder og jernstænger. Jeg skammede mig, fordi det var blevet opdaget.

Sådan er min natur, jeg kan ikke lide hvis du opdager min hemmeligheder. Jeg kan føre mig frem med hullede sokker i skoen, men hvis jeg bliver tvunget til at gå i strømpesokker, så skammer jeg mig over den nøgne storetå som stikker frem. Det er ikke rart at blive afsløret, synes jeg.

Det var frækt og dejligt, den lørdag nat da Line og jeg stod sammenslyngede i baggården, og Kasper holdt indflytterfest nogle etager over os. Hun var jo ensom og ulykkelig, og havde set på mig med kærlighed i øjnene - det var næsten en god gerning at kysse hende og trække op i hendes kjole... læs ca. 9 sider mere.

Følg med og læs resten

Skriv en kommentar
 ! & ?  Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til historierne på Bogland.dk, så er du velkommen til at kontakte forfatteren Ambjørn Happy.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.34.236.36.94 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til frække, sjove historier, foto og video.

Se mine historier og nude art.


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs mine historier og se fotos med nude art.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg