Frisprog.dk Følg Fredag 14. maj 2021 kl. 16:10

Amlet.dk

Kontakt

Prins (H)Amlet
Ytringsfrihed 1. Tænkepause


Prins Amlet lister rundt i mosen

Skal man sige noget, eller tie stille, det er tidens spørgsmål til os. Vi er pakket ind i en tåge, mens vi lister rundt i mosen. Bange for at blive slået ihjel hører vi nogle stemmer. En person råber tilbage uden frygt. Der lyder et skrig og en krop falder med et plask i mosen. Vi er tilbage på danske Prins Amlets tid. At være, eller ikke at være? Viking Amlets svar gjorde ham til konge og en fri mand. Ikke sikkert vi har samme held. Puritanerne gemmer sig bag træerne, de ligger på lur for at udskamme os.

Denne her mark er vores
YtringsfrihedTænkepause

Danmarks er for lille til at fungere som land. Vi har kun halvt så mange kloge som i Sverige.

Historien om Prins Amlet
YtringsfrihedTænkepause

Prins Amlet boede på den nordlige del af Mors i det 5. århundrede. William Shakespeares skrev om hans liv i ”Hamlet, Prince of Denmark”

Jeg elsker min #slave2, fordi hun gør alting nemt for mig
YtringsfrihedTænkepause

En historie om #slave2 hos Nemlig.com, Wolt, Viktech, Ryanair, Qatar fodbold VM.

Farvede er smukkere end hvide mennesker
YtringsfrihedTænkepause

Amanda Gorman er smukkere end hvide mennesker. Det synes jeg. Men der er ingen kvalifikation i hudfarve. Heller ingen diskvalifikation.

Onde kvinder dræber med sladder i #MeToo
YtringsfrihedTænkepause

De fleste drab begås af onde mænd. Men karaktérmord gennem #MeToo, det er onde kvinders foretrukne drabsmetode. Bør karaktérmord være strafbart?
Søger du en fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Også videofilm, speak og journalistik. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.210.184.142 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Frisprog.dk © 2021

17 ms.


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt gratis adgang til alle frække, sjove historier, foto og video. Uegnet for puritanere.


OPRET

Følger du allerede siden?
Login


Sjovt, frækt og dramatisk
LOGIN

Få dine 3 loginbilleder i en email.
Glemt password?

Følger du ikke siden?
Følg