Frisprog.dk Følg Fredag 18. juni 2021 kl. 20:09

Bogland.dk

Forfatteren Ambjørn Happy

Bøger uden censur
E-bøger Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Marcels Zarafa

Novelle © Ambjørn Happy

Marcel havde en Zarafa. Anderledes kan jeg ikke skrive det. Når han havde våde drømme om natten, væltede han om på ryggen og dynen gled på gulvet, hvilket gjorde pigerne meget nysgerrige da han var ung. Hans Zarafa kunne ikke bære den vulgære betegnelse "kæmpepik", fordi dertil var den alt for glat, blød og afslappet hudfarvet. Den var ikke noget lem, eller penis, dertil var dens glubende begær for voldsomt. Den var ikke "lille mister Joe", og da slet ikke "sjoveren".

Den var hans Zarafa.

I vores verden er alt det store meget bedre, end det der er småt. Saldoen på bankkontoen. Skyskraberens højde. Kræfterne i din arm. Skønheden i dit ansigt. Men sådan følte Marcel det ikke. For ham var det meget værre, at den var større. Oven i købet var hans testikler spændte og hævede, som en tyr der har stået på stald hele vinteren, og i det øjeblik bonden lukker dyret ud på græsset, så spændes tyrens muskler. Alt rusker i ham for at styrte afsted. En hel vinters livskraft er opspændt i dyret og vågner til dåd.

Marcels underliv var sådan en dirrende tyr, fnysende og utålmodig efter at blive lukket ud. Ja, hele hans senede krop var fyldt ud med hormoner, så han nogle gange var nødt til, diskret, at holde sig for næsen.
For eksempel når han stod i kø i supermarkedet.
Duften fra hudfolden bag en kvindes glatte ører røg lige ned i mellemgulvet, og så vågnede dette monster og strakte sig på en måde, der mere end en gang havde fået et par gamle bukser til at revne.... læs ca. 7 sider mere.

Følg med og læs resten
(ingen spam, ingen reklame, kun historier)
(ingen penge)

Skriv en kommentar
 ! & ?  Søger du en fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Også videofilm, speak og journalistik. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.98.69 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,00 sekund


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til alle frække, sjove historier, foto og video.

Se alle mine historier og nude art.
(koster ingenting)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs alle mine historier og se fotos med nude art.
(koster ingenting)

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg