Frisprog.dk Følg Forfatteren

Mandag 26. juli 2021 kl. 04:11


Bogland.dk

E-bøger Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Dirty Søster

Novelle © Ambjørn Happy

Jeg mødte Troen forleden dag. Jacob stod med sit papskilt i regnvejret og hang med hovedet. Nogle af bogstaverne trak strimer ned ad det våde pap, men jeg kunne stadig læse teksten: "Dommedag er nær!" Det var længe siden han havde barberet sig, og der var hul i hans bukser.

Lydbog: Dirty Søster.

"Har vi tid til at spise en burger?"

"Hva' si'r du?"

"Ja, kan vi nå det, jeg mener inden dommedag?"

Han nikkede stille, bøjede hovedet. Så gik vi hen ad gaden for at finde noget varmt mad, og måske et krus kaffe. Hvis dommedag virkeligt var så nært forestående, så behøver vi ikke bekymre os om regningen, så jeg tilbød at betale. Til gengæld mødte jeg hans dirty søster.1. Jacobs søpapegøjer

Vi havde fundet et bord i burgerrestauranten. Troen, altså Jacob, kiggede på bjerget af fastfood som stod dynget op mellem os, pakket ind i pap og plastik. Så trak han mundvigene nedad og vrængede.

"Det er tiden. Folk mangler tid. De har stjålet tiden fra os", påstod han. Uvilkårligt skævede jeg rundt, men ingen lod til at bemærke noget, selvom Troen så sandelig taler højt. Forsigtigt viklede jeg burgeren fri af papiret og tog en stor mundfuld. Den smagte af tomatketchup, syltet agurk, tørt brød og havde en bismag af knudret, branket kød. Jeg sukkede tilfreds.

"Hvad hedder du i grunden?"

Troen kiggede overrasket på mig og rynkede panden.

"Jacob", sagde han. Stille pakkede han sin mad ud. "Jacob - du ved lige som de der papegøjer hos gamle damer. Dem man giver sukkerknalder, for at lukke munden på dem. Sådan én."

Nogle unge piger gik forbi og stillede sig i kø overfor os. De var i sommerkjoler som viste deres slanke lår, glatte maver og frodige bryster... læs ca. 49 sider mere.

Følg med og læs resten

Skriv en kommentar
 ! & ?  Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til historierne på Bogland.dk, så er du velkommen til at kontakte forfatteren Ambjørn Happy.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.34.236.36.94 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til frække, sjove historier, foto og video.

Se mine historier og nude art.


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs mine historier og se fotos med nude art.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg