Frisprog.dk Følg Fredag 18. juni 2021 kl. 20:25

Bogland.dk

Forfatteren Ambjørn Happy

Bøger uden censur
E-bøger Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Information


Må jeg købe din krop?

Af Ambjørn Happy • Onsdag 14. april 2021

Skuffet over min nye krop, nummer 3 i rækken siden jeg ældgammel og brændemærket af kræft blev stukket i brystkassen en nat af min butler, Orvald. Lægerne syede mig sammen, fyldte mere blod på systemet, men kræften kunne de ikke redde mig fra. Derfor tilgav jeg min butler, eller i hvert fald fokuserede på at redde mig selv. Samme nat byttede jeg krop med en ung pige som var ked af at leve.

Men det var ikke til at leve med, en depressiv krop, selvom hun var ung og ud af en rig familie. Derfor skiftede jeg til en sund mexicaner som skulle bruge pengene til sin søns hjerteoperation og som økonomisk støtte til hans kone og døtrene derhjemme. Uheldigvis blev jeg fanget af politiet i en razzia i den mørkere del af Hollywood Boulevard og næste morgen deporteret til en landsby i Mexico, fattig, hjemløs og omgivet af gale narkobaroner. Der var lang vej hjem til New York. Turen tog mig flere uger til fods og på stop.

Jeg skiftede krop så hurtigt jeg kunne da jeg kom tilbage. Jeg udvalgte den omhyggeligt blandt tilbuddene på donationscentret. En farvet kvinde i Harlem, lidt overvægtig med tunge bryster... læs ca. 10 sider mere.

Følg med og læs resten
(ingen spam, ingen reklame, kun historier)
(ingen penge)

Skriv en kommentar
 ! & ?  Søger du en fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Også videofilm, speak og journalistik. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.98.69 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,01 sekund


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til alle frække, sjove historier, foto og video.

Se alle mine historier og nude art.
(koster ingenting)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs alle mine historier og se fotos med nude art.
(koster ingenting)

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg