Fotografen.dk Fredag 7. maj 2021 kl. 00:30


Ambjørn Happy
fotograf & journalist,djh
8000 Aarhus C
Tlf. +45 26 13 41 11

Kontakt Aarhus Fotografen Priser billig fotograf i Aarhus

Fotograf Aarhus
Fotografi Video Aarhus 1. Hverdagen 2. Scenekunstfoto 3. Portrætfoto 4. Kunstfoto 5. Modefoto


Gratis fotograf i Aarhus

Det er gratis at få fotografen i Aarhus til at tage billeder i din virksomhed. Du betaler ingenting for fotograferingen. Fotografens tid er gratis, transporten, fotograferingen, billedbehandling. Når du har set de færdige billeder kan du købe så mange du har lyst efter en fast pris. Du betaler kun for de billeder du vil have. Gratis fotografering, no-cure no-pay, fast stykpris per billede. Pris for billeder fra fotograf i Aarhus: 360 kr./stk. med gratis fotografering, transport og redigering. Betal kun for de billeder du kan li', eller ingen af dem.

Billeder fra livet i hverdagen

Billeder fra virkeligheden giver den bedste opmærksomhed, også indenfor kunst og kultur.
Moderne kommunikation lever af sandhed, virkelighed, autencitet. Den lever også af fiktion, følelser og drama. Men alt sammen er det pakket ind i virkelighed. Virkeligheden sælger alt, fordi virkelighed kan vi stole på. Det er dens natur.


Foto: Blanka Papp, portræt


Foto af kunst og kultur i Aarhus

Jeg fotograferer scenekunst, teater, dans, events, performance. Tjek et par billeder fra scenekunstens univers. Kultur har en stor plads i hjertet.


Foto: Simon Mathew David Bowie Lazarus


Modefotograf Aarhus

Se her nogle eksempler på modefoto i Aarhus. Som modefotograf arbejder i den kunstneriske retning, kombineret med et vågent øje for troværdighed og autencitet. Det er en interessant kunstart.


Model: Cecilie Vad Andersen


Billeder af dig selv, din gruppe eller din familie

Nogle mennesker synes det er lidt ubekvemt at blive fotograferet. Vi føler os nemt forkerte på billeder. Derfor forsøger vi at smile når fotografen dukker op. Vi kan blive stive i blikket og der går slips i den. Det bliver for pænt. Fotografens vigtigste opgave er at tage et godt foto af dig, uden at du bliver for pæn eller anspændt.. Billederne er bedst, når vi glemmer at vi bliver fotograferet, og det er fotografens kunst.


Foto: Aarhus Havn


Billeder af mennesker der arbejder

Jeg er glad for at fotografere mennesker der arbejder. Kunsten er at være til stede, uden at forstyrre eller forvirre folk.


Foto: Danske Fragtmænd leverer til døren


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.222.124 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Frisprog.dk © 2021

11 ms.


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt gratis adgang til alle frække, sjove historier, foto og video. Uegnet for puritanere.


OPRET

Følger du allerede siden?
Login


Sjovt, frækt og dramatisk
LOGIN

Få dine 3 loginbilleder i en email.
Glemt password?

Følger du ikke siden?
Følg