Frisprog.dk Følg Fredag 18. juni 2021 kl. 20:58

Hele.dk

Kontakt

Hele Sandheden
Dansk satire 1. Christiansborg 2. Satire 3. Virkeligheden


Mette køber KZ-mur i Israel for at inddæmme coronasmitte i Vollsmose

Af Finn Storm • Tirsdag 9. marts 2021

Her får du hele sandheden om statsministerens besøg i Israel. Hun skulle ikke se på vaccine-fabrikker, fordi Israel har ingen produktion af vaccine. Historien var et røgslør. I virkeligheden besøgte Mette Wuns Frederiksen den israelske statsminister Benjamin Netanyahu for at studere mure.

Socialdemokratiet indfører de gamle værktøjer for at spærre problemet inde.

Med på rejsen var den østrigske Kansler, som også har døjet en del med ulydige ikke-ariske statsborgere. De to nationalt socialistiske statsledere var enige om at undersøge hvorvidt israelsk KZ-mur teknologi kan løse problemerne med corona-smitte fra ghettoer. Det erfarer HELE fra sædvanligvis velunderrettet kilde, nemlig regeringen selv.

En stor dag for folke-sundheden, folket og folkets fremtid

"Vi har købt 10.000 meter god betonmur som vil blive sat op rundt om Vollsmose. Israelerne er førende indenfor indkapsling af ghettoer. Det er god mur, fremstillet af de bedste israelske eksperter. Muren bliver 10 meter høj, og vi forventer arbejdet er afsluttet inden det bliver sommer", siger sundhedsminister Magnus Kæmpeeskimo Heunicke.

"Det er en stor dag for folke-sundheden", proklamerer kæmpeeskimoen i et folkeligt tonefald.

Er allerede testet på mennesker

"Vil muren være nok til at stoppe udbredelsen af corona-smitte i Odense?"

"Ja, vi har fundet den endelige løsning", siger Magnus Kæmpeeskimo Heunicke. "Og vel at mærke en løsning som allerede er testet på arabere uden nævneværdige bivirkninger."

Mette Wuns Frederiksen afviser at give interviews om mur-købet, men henviser danske journalister til sin facebook-konto hvor hun deler sine feriebilleder fra den romantiske tur til Israel. Hun siger dog, at hun som statsminister naturligvis benyttede sig af det enorme vaccine-overskud i Israel til at springe over køen.


En glad og lettet statsminister viser sine noter fra rejsen. Punkt 4 fortæller om den ny mur der skal indkapsle Vollsmose.

Skriv en kommentar
 ! & ?  Hele.dk er et satirisk magasin.Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.98.69 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 sekund


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til alle frække, sjove historier, foto og video.

Se alle mine historier og nude art.
(koster ingenting)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs alle mine historier og se fotos med nude art.
(koster ingenting)

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg