Frisprog.dk Følg Kontakt

Lørdag 24. juli 2021 kl. 06:21


Lykkeland.dk

Lykkeland 1. Inspiration


Nøgenbadning

Når det er sommer, har jeg en fornøjelig måde at begynde dagen. Tidligt om morgenen klæder jeg mig nøgen på stranden og svømmer i det morgenkølige hav. I skoven ovenfor stranden synger fuglene på det tidspunkt, og på strandbredden er vi ganske få mennesker. Vi er nøgne, men holder en sådan afstand til hinanden, at vi samtidig er i fred for hinanden.

Alle nøgne mennesker er smukke, og forskellige.

De menneskekroppe vi kan beundre i online, de blegner noget sådan en morgen på stranden. Fordi på stranden er vi mennesker og ikke kun billeder af kroppe.

Den unge voksne kvinde med vidunderligt frodige bryster og kærligt glatbarberede venusbjerg, hun smører sin nye, ranglede sommerbrune kæreste ind i solcreme. Den tykke mand der døser i solen, mens hans hvide hud suger begærligt til solens stråler. Den unge sportsmand som hver morgen løber forbi stranden. Han smider skoene og kaster sig i bølgerne for en svømmetur, derefter løber han videre henad stranden med drivvåde sportsklæder. Den ældre dame der hurtigt dypper sig i havet, og derefter befriet trækker badedragten af sig, så hun kan sidde nøgen i solen og læse i sin bog.

Det nøgne menneske er sandelig smukt på morgenstranden, tænker jeg mens jeg svømmer mine tusinde meter. Gammel eller ung. Digitalt er det nøgne kun en illusion, et sjælløst billede. I den analoge virkelighed er mennesket meget smukt.

Så jeg trækker vejret lettet, og vader i land. For denne morgenstrand er for mig et billede af den lykkelige tilværelse. Den hverdag, hvor vi giver hinanden plads til at være præcis sådan som vi nu er. Forskellige.

Sun in Heart
Ambjørn Happy

Skriv en kommentar
 ! & ?  Søger du en fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Også videofilm, speak og journalistik. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.235.60.144 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til frække, sjove historier, foto og video.

Se mine historier og nude art.


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs mine historier og se fotos med nude art.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg