Frisprog.dk Følg Fredag 7. maj 2021 kl. 00:22

Nøgenfoto.dk

Kontakt

Nøgenfotografi
Nøgenbilleder 1. Kærlighed 2. Erotik 3. Begær 4. Orgasme 5. Nøgenfotograf 6. Model søges


Nøgenfotograf i Aarhus betaler 1.000 i timen

Som nøgenfotograf er det menneskets inderste væsen, der er interessant. Med nøgenfotografi er vi ovre i kunstfoto, hvor billedet forsøger at indfange det der ikke kan udtrykkes i ord. Unge kvinder får taget nøgenfotos, for at udforske muligheden for at arbejde som model, og for at fejre skønhed, erotik og integritet. Andre kvinder hos nøgenfotografen får taget nøgenbilleder for at give deres kæreste en kærlighedseklæring, som han kan beundre - eller de har bare selv lyst til at beundre sig selv.

Skønne billeder!
Kære Ambjørn
Jeg synes det er nogle skønne billeder! Jeg er meget vild med at vi fik lavet nogle billeder hvor jeg binder mig selv op! Det passer rigtig godt ind. Jeg er vild med vores arbejde - og samarbejde!
kram fra Julie

Det vi ønsker at fotografere, det er stemninger, drømme, håb og længsler. Følelser og nydelser. Vi søger i det nøgne billede at udtrykke kærligheden fra hjertet i kombination med lysten fra livskraften - glæden ved at leve.


Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa fotograf. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Som fotograf er jeg nøgen, når jeg fotograferer nøgne mennesker, fordi så er vi samme niveau og det er nemmere at slappe af. Og fordi jeg tror på mennesket er helt okay, fint og smukt når det er nøgent. Vi har ret til at være den vi er, uanset alder, køn og udseende. Som fotograf vil jeg lave de smukkeste og bedste billeder af dig.

Nøgenfotografering

Når du kommer til nøgenfotografering, så tag lidt smykker, sminke, accessories med. Der er mulighed for at tage et bad, både før og efter hvis du har brug for det. Vælg at tage noget af dit tøj med, som kan udtrykke forskellige sider af menneskets væsen. Noget der er spraglet, eller stramt, eller blomstret, eller blonder, lette kjoler og svømmedragt og hvad som helst vi kan lege med, for at komponere et sjovt, sanseligt og erotisk billede.

Mine nøgenbilleder bliver set af andre mennesker, så målet er at man er glad for at blive beundret på kunstneriske nøgenfotos.

Følte mig meget tryg

Tak - og du er en virkelig dygtig fototgraf!
Jeg kan rigtig godt lide to af dem hvor jeg står med det orange sjal.
Det var en god oplevelse hos dig og følte mig meget tryg.
Anja

Friheden og retten til at være nøgen

Jeg kan lide at være nøgen. Er det typisk dansk? Måske, men nøgenhed er udbredt i Sydamerika og Afrika - en del områder i Europa, samt kulturer i Asien. Nøgenhed er en global ting, men fortrinsvis populær blandt naturfolk og i højere udviklede kulturer hvor vi elsker menneskers frihed til at være sig selv og stræber efter ligeværd mellem mand og kvinde.
Puritanere kan være imod nøgenhed, og der er flere stovte kulturer hvor nøgenhed strider mod religiøse opfattelser og traditioner.

Dansk kultur er afslappet omkring nøgenhed. Du må rende rundt i skoven nøgen. Hvorfor du skulle gøre det, det ved jeg ikke, men det er okay i Danmark. Det er lovligt at være nøgen i Danmark, være nøgen på billeder og på video. Det er naturligt. Det er okay. Vi er et vikingeland, et land med en naturlig forståelse af nøgenhed, og en respekt for folks frihed til at være nøgne. Slap af og vær nøgen i dit sommerhus, på stranden, i skoven, i naturen. Det er lovligt og bare dejligt, hvis du kan li' det.

Den kommercielle opfattelse af hvilken type af kroppe der er "lovlige", den er jeg modstander af. Hvis vi skal have en krop som en fotomodel for at rende rundt på stranden i solskin, så er der altså 99% af os som skal gemme os i store klædedragter under parasollen og skamme os. Det er jo dumt! Man er født med en eller anden kropstype, og den har man lov til at være glad for og være nøgen i solskin på stranden.

Jeg synes det er en menneskeret at være stolt og glad for at leve, grine, pjatte, være nøgen. Folk som har det svært med nøgenhed, de kan lade være med at kigge eller tage et kursus i at slappe af og bare være sig selv.
Søger du en billig fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. med gratis fotografering, transport og redigering. Også mulighed for video. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.236.222.124 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Frisprog.dk © 2021

11 ms.


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt gratis adgang til alle frække, sjove historier, foto og video. Uegnet for puritanere.


OPRET

Følger du allerede siden?
Login


Sjovt, frækt og dramatisk
LOGIN

Få dine 3 loginbilleder i en email.
Glemt password?

Følger du ikke siden?
Følg