Fotografen.dk Fredag 14. maj 2021 kl. 14:51


Ambjørn Happy
fotograf & journalist,djh
8000 Aarhus C
Tlf. +45 26 13 41 11

Kontakt Aarhus Fotografen Priser billig fotograf i Aarhus

Tekst & Foto
Foto og video 1. Billigste pris


Glad for tekst og foto?

Har du noget at skulle have sagt, i ord og billeder, så er jeg klar til at gøre det for dig.

Alle snakker i munden på hinanden

Planeten summer af ord, menneskeheden kommunikerer mere end nogensinde. Det meste er tom snak, det ved vi. Vi skubber det til side, lukker øjnene for det. Kun netop vores egen historie, den er vigtig for os. Hvordan kan dén historie blive interessant for andre?

Vi skal hele tiden fortælle noget nyt

Hver dag skal vi fortælle vores historie på en ny måde, men det er tæt på umuligt. Der er jo praktiske grænser for hvor meget nyhed der er i en pakke grovkornet rugbrød, en palle gule mursten eller en grøn flaske shampoo til håret.

Nyt, nyt, nyt!

Det tager tid at fortælle historier. Vi vil gerne have tid til at arbejde også. Lave mad på vores restaurant, bygge elektronik på fabrikken, få tallene til at stemme i regnearket på revisonskontoret.

Men du ved det er tiden og besværet værd, fordi det er fascinerende at fortælle historier. Fra min side kan jeg bidrage med tekst og foto + video i den journalistiske retning.Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
8000 Aarhus C
Tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]Søger du en fotograf i Aarhus? Portrætfoto, bryllupsfoto, medarbejderfoto, fotograf til kunst og kultur. Professionel fotograf Aarhus. Køb et foto eller flere. Pris hos Fotografen i Aarhus: 360 kr./stk. inkl. fototid, redigering, transport. Også videofilm, speak og journalistik. Se priser for fotograf i Aarhus.


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.210.184.142 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.


Sand Historie

Frisprog.dk © 2021

16 ms.


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt gratis adgang til alle frække, sjove historier, foto og video. Uegnet for puritanere.


OPRET

Følger du allerede siden?
Login


Sjovt, frækt og dramatisk
LOGIN

Få dine 3 loginbilleder i en email.
Glemt password?

Følger du ikke siden?
Følg