Frisprog.dk Følg Kontakt

Tirsdag 27. juli 2021 kl. 11:55


Vitalog.dk

Vitalog 1. Brevkasse 2. Vitalogi


Den inderste label

Af Ambjørn Happy • Fredag 16. juli 2021

Aller dybest i min sjæls urskov står der et træ. Det er et gammel træ, ældre end alle de andre træer i skoven. Med et stort søm har nogen banket et træskilt fast på træets stamme. Sømmet er lidt bøjet, måske er det en dreng der har slået det skævt i.

Vores inderste overbevisning styrer vores liv.

Hvis du træder hen foran træet, kan du se at brædtet i tidens løb er vokset sammen med træets bark. Det har været hvidt engang, men man kan stadig læse hvad der står. Bogstaverne er skrevet med en kluntet barneskrift, jeg var ikke så gammel dengang. Dette skilt var det første jeg skrev i mit liv. På dette skilt skrev jeg min grundlæggende forståelse af mig selv og af verden. Alle andre skilte i sjælen stammer tilbage fra dette første skilt: Den inderste etiket i menneskets sjæl, vores inderste label.

På min inderste label står der: "Jeg elsker mennesker", skrevet klart og tydeligt. Men så som en tilføjelse, skrevet i blindt raseri, har drengen på et senere tidspunkt tilføjet: "Jeg hader dig". Når jeg ser hvordan drengen har skrevet tilføjelsen, kan jeg se han er ked af det. Nogen eller noget har mishandlet ham så brutalt, at han begyndte at hade. Jeg kan forestille mig hans ansigt... læs ca. 1 sider mere.

Følg med og læs resten

Skriv en kommentar
 ! & ?  
Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frisprog.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.18.207.132.116 er krypteret med HTTPS/SSL.
Økonomi: Frisprog.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside skabt af en dansk kunstner.
Kontakt Ambjørn Happy


Sand Historie


Frisprog.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Sjovt, frækt og dramatisk

Klik "ok" på linket i mailen, og få ugebrev samt adgang til frække, sjove historier, foto og video.

Se mine historier og nude art.


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Sjovt, frækt og dramatisk

Læs mine historier og se fotos med nude art.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg